Åbningstider

Foreninger – leje af varmtvandsbassinet

Varmtvandsbassinet i Flintholm Svømmehal er udlejet via Frederiksberg Kommune til foreninger og genoptræning med henblik på genoptræningstilbud i aftenskoleregi og via byens sundhedscenter.

Spørgsmål til genoptrænings i varmtvandsbassinet kan stiles til Frederiksberg Kommunes Sundhedscenter på www.sund.frederiksberg.dk eller til aftenskolerne på AOFs hjemmeside www.aof-fk.dk eller på Gigtskolens hjemmeside www.gigtskolen.dk.

Øvrige tider

Mandag til fredag i tidsrummet 7.00 – 7.45 er det muligt at købe badebillet til varmtvandbassinet. Billetten købes i receptionen og det kræver ikke tidsbestilling. Se mere her

Når varmtvandsbassinet ikke er udlejet via Frederiksberg Kommune, er det tilknyttet vores Spa afdeling Dagna Spa & Wellness.

BABYSVØMNING

Babysvømning udbydes af Svømmelæreren. Der skal være plads til babyens nysgerrighed og fascination af vandet. Glæden ved vandet skal stimuleres. Og hensigtsmæssige reaktionsmøstre i vandet skal oparbejdes. Selvredningsstrategi nummer 1 for alle aldersgrupper og for babyer i særdeleshed er at vende sig på ryggen og flyde, hvor man kan trække vejret frit.

Hos Water & Wellness – Flintholm er der fred og ro, vandet er varmt og har en god dybde (1.35) som gør at forældrene kan gå rundt med børnene i øjenhøjde.

AQUA YOGA

Kom og prøv Aqua Yoga hos Water & Wellness – Flintholm i samarbejde med “Svømmelæreren”. Ved at kombinere yoga og vand får man større udbytte af yogatimen , idet vandet hjælper med balancen og mulighed for sværere positioner end på land. Water and Wellness – Flintholm byder på absolut fred og ro i lækre moderne omgivelser. Det perfekte sted at dyrke din nye uundværlige ugentlige off-tid.

Flere hold muligheder – læs mere her.