Omklædningsfaciliteter

Vi tilbyder dame- og herreomklædning samt familie- og handicapomklædning. Skabene i alle omklædningsrum låses og åbnes med chiparmbånd, som udleveres i receptionen ved køb af entrébillet. Alle vores omklædningsrum er skofrit område.

Dame- & herreomklædningsrum

I vores dame- og herreomklædning finder du justerbare brusere, pusleområde og små vaskekar til de mindste samt toiletter.

FAMILIEOMKLÆDNING

Familieomklædningen er forbeholdt familier med mindre børn eller personer med særlige behov. Der er fire separate badeværelser i familieomklædningen.

 

I hvert badeværelse finder du to brusere, puslebord, vaskekar til de mindste og et tørområde til at skifte tøj.

HANDICAPOMKLÆDNING

Vores handicapomklædningsrum finder du i vores familieomklædning. Vi har brede døre og ingen kanter samt automatisk dør ind til omklædningsrummet.

 

I vores handicapomklædningsrum finder du lift, to justerbare brusere, kørestol til brug under bruserne samt badeskamler.

HANDICAPOMKLÆDNING

Vores handicapomklædningsrum finder du i vores familieomklædning. Vi har brede døre og ingen kanter, samt automastisk dør ind til omklædningsrummet.

 

I vores handicapomklædningsrum finder du lift, to justerbarer brusere, kørestol til brug under bruserne samt badeskamler.

Følg med i dagligdagen hos
Water & Wellness Flintholm

Telefon

69 15 85 20

Adresse

Bernhard Bangs Alle 41, 2000 Frederiksberg

i

CVR

30483790