Hold Børnefødselsdag hos os

Inviter venner og skolekammerater til børnefødselsdag hos Water & Wellness Flintholm, og få en uforglemmelig oplevelse med masser af sjove vandaktiviteter. Vi dækker fødselsdagsbord til jer i vores badeland.

 

FØDSELSDAGSARRANGEMENTET INDEHOLDER:

  • Entré til badeland med vandaktiviteter og rutsjebaner.
  • Fødselsdagsbord i tre timer. Legen kan fortsætte, til vi lukker.
  • Mad og drikkevarer.
  • Gave til fødselaren.

FØDSELSDAGSMENUEN

Du har mulighed for selv at sammensætte fødselsdagsmenuen, og vi serverer det hele for jer, når I ønsker det. Har I nogle særlige ønsker, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dem. Vælg mellem følgende forplejningsmuligheder.

Send en mail til: luffe.flintholm@waterwellness.dk

PRIS & FORESPØRGSEL

Vi holder børnefødselsdag for minimum 10 børn.

 

Prisen for en børnefødselsdag er kr. 300,- for et bord med opdækning, fødselsdagsgave til fødselsdagsbarnet og en medarbejder der vil sætte jer i gang og servere forplejningen.

 

Indgangen koster i hverdage (mandag – fredag) kr. 55,- pr. barn, og i weekender koster det kr. 65,- pr. barn. For voksne koster indgangen kr. 50,- uden forplejning.

 

Send en forespørgsel om børnefødselsdag, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Forespørgslen skal sendes min. 10 dage inden den ønskede dato. Efter reservation af dato betales et depositum, som fratrækkes den endelige betaling, som foregår på selve dagen.

Telefon

69 15 85 20

Adresse

Bernhard Bangs Alle 41, 2000 Frederiksberg

i

CVR

30483790