Åbningstider

Badeland

I vores subtropiske badeland finder du et morskabs-& børnebassin samt et babybassin.

Badelandsområdet

I vores subtropiske badeland finder du både et 29 grader varmt morskabs bassin, og et niveau inddelt opvarmet babybassin på 33 grader som danner rammen om skønne bade og pjaske oplevelser for hele familien.

Inde i badelandet er der direkte adgang til café Flindt der serverer sunde lette måltider for store og små vandhunde.

Challenge Track

Hver weekend bliver Challenge Tracken sat i vandet og giver mulighed for ekstra sjove udfoldelser i badelandet.

Vandrutsjebanerne

Er du en modig vandhund? Så prøv kræfter med badelandets to vandvittigt sjove vandrutsjebaner, den ene starter med et 3 meter drop og garanterer et sug i maven. Ræs om kap med dine kammerater og sammenlign nemt jeres tider med tidstagningsurene der er placeret ved landingskarrene. Vandrutsjebanerne må kun benyttes af én ad gangen og kræver en minimum højde på hhv. 115 og 140 cm .

Bemærk at børn under 8 år skal være under voksenopsyn når de bruger vandrutsjebanerne. 

Luffes børneklub

Som medlem af Luffes børneklub kan dine børn deltage i Luffes medaljeræs der gør dem dygtigere og mere sikre i vandet. For hvert niveau de består, kan de veksle siden til en gave fra Luffes webshop.

Luffes børneklub har Luffe som omdrejningspunkt og er et vandvittigt sjovt univers for store og små vandhunde. Medlemsskabet er gratis.

I tilmelder jer som husstand hvorefter I modtager en månedlig nyhedsmail fra klubben med tilbud, aktiviteter og nyheder.